CASETA

Caseta neix a la petita localitat de Matadepera, a prop de Barcelona. Dos amics apassionats per la música posen en comú els seus interessos i descobreixen que comparteixen gustos i objectius. Neix llavors un petit projecte musical conformat per tan sols dos membres: Jan Buxeda, encarregat de les composicions i de la veu principal i Josep Duran, actual guitarrista del grup. Encara sense cap nom ni res que defineixi exactament el que tenen entre mans, comencen a donar voltes a la idea de formar una banda. És llavors quan reuneixen a Pol Clavell, ex-baixista, al Xevi Garcia, actual bateria i més tard al Pol Codina, a càrrec avui del piano i dels sintetitzadors.

El nom es tria inspirant-se en la petita caseta de fusta instal·lada al jardí d'un dels amics del Jan, d'on van sortir les primeres borratxeres, discussions, riures, i éssent també el lloc on el Jan Buxeda i el Jan Malgosa (actual encarregat de tot el referent al disseny de la imatge del grup) es tancaven a treballar i a perfilar les primeres cançons de la banda. A tall d'anècdota dramàtica (tot i que també certament divertida) les fortes ventades de l'hivern de l'any 2015 vàren endur-se a la preciada caseta, dotant al nom del grup de més força i significat. El grup va consolidar-se a nivell comarcal, fixant els primers "bolos" i avançant poc a poc però amb pas ferm cap a la idea de convertir-se en un projecte seriós i amb intencions. Desprès del seu album debut Naufragi, ara tornen amb nou disc a l'octubre 2019.

________________________________________________________________________________________________________________________________

DISCOGRAFÍA

________________________________________________________________________________________________________________________________