julio 4

CASETA

0  comments

CASETA

Caseta neix a la petita localitat de Matadepera, a prop de Barcelona. Dos amics apassionats per la música posen en comú els seus interessos i descobreixen que comparteixen gustos i objectius. Neix llavors un petit projecte musical conformat per tan sols dos membres: Jan Buxeda, encarregat de les composicions i de la veu principal i Josep Duran, actual guitarrista del grup. Encara sense cap nom ni res que defineixi exactament el que tenen entre mans, comencen a donar voltes a la idea de formar una banda. És llavors quan reuneixen a Pol Clavell, ex-baixista, al Xevi Garcia, actual bateria i més tard al Pol Codina, a càrrec avui del piano i dels sintetitzadors.

El nom es tria inspirant-se en la petita caseta de fusta instal·lada al jardí d'un dels amics del Jan, d'on van sortir les primeres borratxeres, discussions, riures, i éssent també el lloc on el Jan Buxeda i el Jan Malgosa (actual encarregat de tot el referent al disseny de la imatge del grup) es tancaven a treballar i a perfilar les primeres cançons de la banda. A tall d'anècdota dramàtica (tot i que també certament divertida) les fortes ventades de l'hivern de l'any 2015 vàren endur-se a la preciada caseta, dotant al nom del grup de més força i significat. El grup va consolidar-se a nivell comarcal, fixant els primers "bolos" i avançant poc a poc però amb pas ferm cap a la idea de convertir-se en un projecte seriós i amb intencions. Desprès del seu album debut Naufragi (octubre 2019) ara tornen amb una nova sopresa: OK, un nou EP que conté 6 cançons compostes, gravades i mesclades des de la distància social del confinament. L'estudi d'enregistrament no ha estat un altre que l'habitació del Jan, cantant de Caseta, amb vistes al pati interior de l'edifici. Sense insonorització i gairebé sense material d'enregistrament professional, a excepció d'uns auriculars, una guitarra elèctrica, un micròfon i un ordinador. Els mitjans tècnics són els que caracteritzen la sonoritat de OK, un Ep cantat en veu baixa (per a no molestar als veïns) i protagonitzat pel piano i les textures electròniques.

________________________________________________________________________________________________________________________________

DISCOGRAFÍA

________________________________________________________________________________________________________________________________


Tags


You may also like

BOFIRAX

DÍDAC ROCHER

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>