KARABASH

Debuten el 2017 amb ‘D’Humans i éssers’ (autoeditat) que els permet guanyar diversos premis, arribar a la final del concurs de bandes emergents Sona 9 i fer més d’una cinquantena de concerts. La bona acollida de la seva proposta, música indie en català i amb contingut social, dóna ales al grup i el 2019 presenten ‘Societat Accidental’ (Au!Records),  produït per Jordi Casadesús i mesclat per Paco Loco. Karabash és la ciutat més contaminada del món i el projecte musical de Soto (guitarra i veu), Guillermo Rodríguez (guitarra), Marc Navarro (teclats), Àlex Jassé (baix) i Pau Gómez (bateria). Amb seu a Vallirana (Baix Llobregat), van decidir anomenar així la banda perquè amb ella volen posar en relleu aquells aspectes del món en què vivim que estaria bé canviar.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

DISCOGRAFÍA

__________________________________________________________________________________________________________________________________