diciembre 11

DÍDAC ROCHER

0  comments

                 DÍDAC ROCHER

Després d'anys de silenci discogràfic, però sense deixar d'estar present als escenaris i de participar en diferents projectes (com per exemple EL MEU POBLE I JO, estrenat al Teatre Nacional de Catalunya i que ha recorregut grans teatres com el Kursaal de Manresa, El Monumental de Mataró o el Teatre Jardí de Figueres), Dídac Rocher torna amb un nou disc, i proposa un viatge evocador que passa per aquelles zones frontereres on l’enigma i el misteri floten a l'ambient. El resultat són 10 peces que suposen un punt d’inflexió en la seva trajectòria, un enfocament més elèctric i cru, però mantenint un discurs personal i poètic, i una elegància en les composicions. Una aposta per un so de banda, contundent, èpic i profund. Les noves cançons es podrien emmarcar entre l'indie-rock, el folk i la cançó d'autor.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

DISCOGRAFÍA

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Tags


You may also like

BOFIRAX

ZULABARD

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>