Karabash comença el 2022 igual que van acabar el 2021: amb força! I és que Lluna vermella és el primer single del seu nou disc d'estudi: Marxem Rient, que ha estat produït a l'estudi del mític productor Paco Loco a El Puerto de Santa Maria, on el quintet llobregatí va passar una setmana màgica durant l'estiu passat per enregistrar les noves cançons i el resultat està impregnat del so analògic tant característic del productor.

En total són 10 cançons on descobrim ritmes ballables al costat de peces més despullades i també algun soroll fruit de l'experimentació amb efectes i objectes curiosos. Les lletres aborden aspectes com els records d'infantesa i adolescència així com la voluntat d'escapar cap a un futur millor. Marxem rient serà el tercer llarga durada del grup de Vallirana i veurá la llum només uns mesos després del EP Tot pot ser millor. És sens dubte el disc més cru i eclèctic que han presentat fins ara, on trobem referències als 70 amb sons propers al funk, al folk i fins i tot al punk de l'època, però sense perdre de vista l'estètica indie tant característica de la banda.

De moment us deixem amb Lluna vermella, el primer single del disc, que amb un riff subtil i una tornada vibrant, reflexiona sobre les forces internes que ens empenyen a fer accions que ens semblaven impossibles al passat.

OFFICIAL VIDEOS

LIVE VIDEOS

SIGUE A KARABASH EN SUS RRSS

>