Albert Lax presenta ‘Espurnes’, el seu primer single en català. L'artista afincat a Barcelona s'ha endinsat en un procés creatiu tan vital com necessari a la vegada. Ja que en el seu cas, cantar per primer cop en la seva llengua simbolitza a la perfecció el treure's la màscara de l'idioma. Un valent acte de voluntat per consolidar-se com a un músic que vol deconstruir les seves estimades influències i mostar-se per fi tal com és.

Aquí tenim una cançó de llum que es converteix en un foc que cremarà la inocència i despertarà l'orgull. Una tràgica concepció de l’existència que s'ha encomanat a la seva propia sort. La música esdevé un incendi on hi viu un caos que domina l’individu amb la seva voluntat i on tots els instruments apareixen en primer pla en una producció crua i delicada. Espurnes representa l'equilibri entre la bellesa i la serenor.

Espurnes suposa també la primera gravació amb la seva banda actual i ha comptat amb la producció i mescla de Quimi Portet i amb la col·laboració de Víctor Valiente al prestigiós estudi Music Lan de Figueres.

OFFICIAL VIDEOS

LIVE VIDEOS

SIGUE A ALBERT LAX EN SUS RRSS

>